Stilul De Decor

Amenajări interioare pentru casă: Idei de design și sfaturi pentru o locuință cu stil

December 18,2022 by Trepcea Maria

O casă reflectă personalitatea și stilul de viață al tău și al familiei tale și este locul în care te bucuri de unele dintre cele mai importante momente, unde te simți în largul tău, te distrezi, te relaxezi și te refugiezi departe de agitația cotidiană. Amenajarea interiorului și alegerea pieselor de mobilier potrivite pentru fiecare cameră pot fi o mare provocare, însă cu un pic de imaginație și câteva sfaturi practice îți poți crea casa la care ai visat întotdeauna.

Găsește aici inspirația și sfaturile de care ai nevoie pentru amenajarea interioară a casei și crearea unor încăperi superbe și practice.

Sumar

Idei de amenajari interioare pentru case mici

O casă mică poate părea mai dificil de amenajat, însă nu îți face griji, cu mici trucuri și puțină creativitate poți obține spații deosebite și funcționale de care te vei bucura în fiecare zi.

Iluminatul, culorile folosite, designul mobilierului, pot fi elemente decisive dacă vrei ca locuința ta să pară mai mare.

În primul rând, nu cumpăra multe obiecte și piese de mobilier care aglomerează inutil camerele din casă, ci axează-te pe elementele must have și câteva spații de depozitare, ideale pentru maximizarea spațiului din încăperi. De asemenea, mobilierul multifuncțional, cu piese care se pot muta sau plia, este ideal pentru camerele mici.

Pune accent pe spațiile de depozitare, utilizează spațiul vertical – dulapurile suspendate și rafturile sunt de ajutor și te ajută să eliberezi podeaua, creând astfel impresia unei încăperi mai mari.

Pentru living alege un element central, în jurul căruia să creezi restul amenajarii. Un bun exemplu este o canapea cu picioare. Celelalte piese de mobilier să fie de dimensiuni medii sau mici, să aibă un design compact și să fie ușor de mutat în cadrul încăperii. Maximizează spațiul din dormitor cu piese de bază minimaliste, în forme simple și compacte, dar estetice.

Dacă vrei ca locuința ta să pară mai mare ai nevoie de multă lumină și de culori cât mai deschise și naturale pentru pereți și mobilier. Perdelele albe sau în culori neutre precum gri, bej sau ivoir vor accentua senzația de spațiu curat și aerisit, iar oglinzile sunt ajutorul tău de nădejde în extinderea vizuală a camerelor.

Cum amenajezi fiecare cameră din casă: Lista completă cu piesele de mobilier esențiale

Când îți amenajezi casa, trebuie să te asiguri că fiecare încăpere se pliază perfect pe scopurile și nevoile tale. Dar indiferent de stil și preferințe, există câteva piese de mobilier care nu pot lipsi din nicio locuință. Sunt obiecte care te ajută să îmbini eficient funcționalitatea și esteticul, iar includerea lor în decorarea casei e cheia unui spațiu practic și stilat.

Living

Indiferent de dimensiunile unui living, amenajarea acestuia trebuie să acopere multiple funcționalități: de la loc în care în primești invitații la spațiu în care se adună toată familia pentru distracție și socializare sau zonă de relaxare. Iată care sunt cele mai importante piese de mobilier și câteva sfaturi care să te ajute în procesul de amenajare interioară a unui living la casă.

Canapea

Canapeaua este elementul central al oricărui living. Aici îți petreci serile în fața televizorului urmărind filmele preferate, te relaxezi la finalul zilei sau stai la povești cu familia ori prietenii. Cele mai importante criterii în alegerea unei canapele țin de dimensiune, formă și confort.

Dacă ai un living de tip open space poți opta pentru un colțar va ajuta la delimitarea vizuală a sufrageriei de bucătărie sau zona de dining. O canapea extensibilă sau clic-clac este alegerea perfectă atunci când vrei să ai la îndemână un pat pentru musafiri.

Dacă ai un spațiu mai generos în sufragerie, te poți răsfăța cu o canapea cu recliner. Aceasta are la bază un sistem de întindere a spătarului și a zonei verticale a șezutului, astfel încât să găsești cea mai bună poziție dacă petreci mult timp citind pe canapea.

Descoperă întreaga colecție de canapele Mobexpert perfecte pentru orice living.

Masa de cafea

Din fața canapelei nu poate lipsi masa de cafea. Dacă ai un living de dimensiuni mici poți opta pentru o măsuță de cafea cu blat din sticlă, deoarece lărgește vizual spațiul și adaugă un plus de dinamism designului. O altă variantă este măsuța cu blat rabatabil pe care o poți folosi atât în momentele de relaxare, dar și când ai nevoie de un loc de lucru, pe post de birou.

Alege din gama noastră variată masa de cafea potrivită livingului tău.

Comoda TV

Unul dintre principalele puncte de interes în living este televizorul, așa că de aici nu poate lipsi comoda TV. Aceasta oferă și spațiu în plus de depozitare unde poți să pui accesoriile televizorului, niște decorațiuni discrete sau să-ți faci o mică bibliotecă .

Vezi mai multe modele de comode TV.

Set dining și bar

Dacă livingul este tip open space poți opta pentru un bar, care va fi elementul central în serile cu prietenii și setul de masă și scaune de dining care are rol de a conecta livingul cu bucătăria și de a oferi mai mult loc pentru cinele mari cu toată familia.

Inspiră-te din colecția noastră de dining și alege piesele de mobilier potrivite pentru casa ta.

Pentru mai multe idei și inspirație, citește ghidul nostru despre amenajarea livingului.

Bucătărie

Fie că ești maestru în arta culinară și vrei să creezi bucătăria visurilor tale sau vrei să o transformi într-un loc intim care aduce familia împreună ori în care te bucuri de cine romantice alături de partener, alegerea mobilierului e unul dintre cei mai importanți pași în amenajarea acestei încăperi. Iată care sunt piesele pe care trebuie neapărat să le ai în bucătărie:

Masa de bucătărie

Masa este un element esențial și este indicat să o alegi în funcție de forma și dimensiunea încăperii. O masă rotundă sau pătrată se va potrivi de minune într-o bucătărie pătrată, iar dacă ai de-a face cu o cameră dreptunghiulară sau lungă nu vei da greș cu o masă ovală ori chiar dreptunghiulară.

Descoperă întreaga colecție de mese de bucătărie.

Scaune

Alături de masă, scaunele de bucătărie trebuie să se încadreze în spațiu fără să-l aglomereze excesiv și să se potrivească stilului de amenajare ales. Poți cumpăra un set de masă și scaune, sau poți crea mai mult dinamism în încăpere alegând un alt tip de scaune, dar care să se îmbine, desigur, cu restul pieselor de mobilier. Optează pentru scaune rezistente, comode și ușoare, iar dacă bucătăria este mică, orientează-te către scaune pliabile.

Descoperă în colecția noastră scaunele perfecte pentru bucătăria ta.

Mobilier de bucătărie

Alegerea blatului și mobilierului de bucătărie este un alt aspect important de care trebuie să ții cont. Blatul laminat e ușor de întreținut, nu este foarte scump și arată bine în orice bucătărie. Pentru o bucătărie cu un design modern și practic poți opta pentru un mobilier din pal melaminat lucios în culori deschise precum alb, bej sau gri.

Alege din colecția noastră mobilierul de bucătărie potrivit pentru tine.

Află mai multe despre amenajarea unei bucătării cu stil din ghidul nostru complet.

Dormitor

Dormitorul este acea oază de relaxare pe care îți vine cu greu să o părăsești dimineața și la care abia aștepți să te întorci seara, prin urmare ar trebui să fie cea mai confortabilă încăpere din toată casa.

Patul

Primul lucru de care trebuie să ții cont în amenajarea dormitorului este patul, de aceea trebuie să-l alegi cu deosebită atenție în funcție de preferințe, dar și dimensiunea dormitorului. Paturile tapițate sunt deosebit de comode și practice mai ales dacă obișnuiești să te uiți la televizor sau să citești înainte de culcare. În plus, conferă încăperii un aspect plin de stil și eleganță. Într-un dormitor mai mic optează pentru un pat cu picioare, pentru a crea iluzia unui spațiu mai aerisit.

Descoperă întreaga colecție Mobexpert de paturi!

Saltea

Pentru confort absolut salteaua este elementul care face diferența. Cu arcuri sau cu spumă, mai moale sau mai fermă, top și protecție – salteaua trebuie să îndeplinească multe condiții pentru a-ți oferi confortul necesar, iar posibilitățile sunt numeroase.

Găsește salteaua potrivită pentru tine pe

Citește mai multe despre cum să alegi salteaua potrivită.

Noptieră

De lângă pat nu poate lipsi noptiera, locul unde pui o veioză la lumina căreia poți răsfoi o carte înainte de somn, telefonul, paharul cu apă, cremele. Optează pentru o noptieră cu rafturi sau sertare și astfel vei obține mai mult spațiu de depozitare.

Descoperă gama variată de noptiere și alege-o pe cea perfectă pentru dormitorul tău.

Dulap

Dacă nu dispui de o cameră separată pe post de dressing, atunci dulapul este esențial în dormitor. Un dulap bine compartimentat permite păstrarea tuturor hainelor și obiectelor necesare, fără să mai fie nevoie de spații suplimentare de depozitare. Un dulap cu uși culisante și oglindă pe ușă aduce un plus de confort și funcționalitate, mai ales dacă ai un dormitor mic unde ai nevoie de piese de mobilier care să maximizeze spațiul atât vizual, cât și practic.

Vezi toate modelele de dulapuri pentru dormitorul tău!

Comodă

Pentru un dormitor mai mare poți opta și pentru o comodă prevăzută cu uși sau sertare în care să depozitezi obiecte pe care le folosești mai des și pe care să pui televizorul – în cazul în care îți dorești unul și în dormitor.

Explorează selecția Mobexpert de comode!

Descoperă mai multe idei pentru amenajarea dormitorului în ghidul nostru dedicat.

Baie

Pentru baie este important să ții cont de două aspecte esențiale – funcționalitate și aspect. Provocarea este să le îmbini pe amândouă într-un spațiu adesea mic. Dar cu ajutorul pieselor de mobilier potrivite, poți amenaja baia ideală, indiferent de stil sau dimensiuni.

Cadă

În funcție de dimensiunile băii și preferințele personale ai de ales între cadă sau cabină de duș. Dacă optezi pentru cadă , posibilitățile sunt numeroase: dreptunghiulară, cu picioare sau o cadă mare pe colț pe care să o folosești și ca jacuzzi. Atunci când alegi materialul pentru cada pe care ți-o dorești, trebuie să ai în vedere confortul, rezistența și prețul.

Alege de aici cada preferată pentru baia ta.

Cabina de duș

Dacă vrei să economisești mai mult timp și spațiu, alege o cabină de duș practică, dar și estetică și ia în calcul anumite dotări și caracteristici care sporesc confortul – funcția de hidromasaj, lumini ambientale sau chiar radio.

Descoperă întreaga colecție de cabine și sisteme de duș.

Masca de chiuvetă

O mască de lavoar bine aleasă are multiple funcții în baie îmbinând latura practică cu un design interior deosebit. Poți alege un model așezat direct pe podea într-o încăpere mai generoasă, sau un model suspendat, pentru a crea senzația unui spațiu mai mare în cazul unei băi de mici dimensiuni.

Explorează selecția noastră și alege masca de chiuvetă pentru baia ta.

Vasul de toaletă

Pentru vasul de toaletă ia în considerare spațiul disponibil, forma șezutului, materialul din care este realizat și, desigur, designul întregului ambient. Dacă ai o baie mai mare, poti opta și pentru un bideu.

Găsește pe vasul de toaletă potrivit pentru baia ta.

Descoperă mai multe idei și sfaturi pentru amenajarea unei băi așa cum îți dorești.

Birou

Fie că lucrezi în permanență de acasă sau doar ocazional, biroul trebuie să îți ofere un spațiu practic și plăcut pentru desfășurarea activității.

Birou și scaun

Caută un birou care să îți completeze personalitatea și, de ce nu, să se plieze pe specificul jobului tău. Dacă ai nevoie de un calculator, două monitoare și alte accesorii, optează pentru un birou mai mare, care să aibă și sertare. Dacă ai nevoie doar de un laptop și cateva mici elemente pentru stimularea creativității alege un birou minimalist. Completează biroul cu un scaun confortabil în același stil și în care să poți sta câteva ore bune fără să te doară tot corpul.

Găsește biroul cu scaunul potrivit pentru tine.

Etajeră

Organizează eficient obiectele din birou cu ajutorul unei etajere. Astfel, vei avea acces rapid și ușor la cărțile, actele sau orice alte lucruri de care ai nevoie atunci când lucrezi.

Descoperă gama noastră de etajere pentru birou.

Află mai multe informații despre cum să îți amenajezi biroul din ghidul nostru.

Hol

Cu piesele de mobilier și accesoriile potrivite vei reuși să transformi holul într-un spațiu funcțional și aspectuos, care să îți transmită: “Bine ai venit acasă!”

Cuier

Cuierul este piesa cea mai importantă din hol. Dacă vrei să-ți mai privești o dată întreaga ținută, chiar înainte de a ieși din casă, optează pentru un cuier cu oglindă încorporată, iar în cazul în care ai un hol mic optează pentru un cuier suspendat.

Inspiră-te din selecția vastă de cuiere Mobexpert.

Banchetă

O piesă deosebită pentru depozitare și confort, bancheta se va integra cu succes în hol. O poți folosi de fiecare dată când îți cureți pantofii sau te încalți. Poți opta pentru o banchetă prevăzută atât cu spațiu de depozitare pentru diverse accesorii, dar și cu un raft special pentru încălțămintea pe care o folosești mai des.

Descoperă aici întreaga noastră colecție de banchete.

Pantofar

Pantofarul este și el de nelipsit pe hol, cu atât mai mult cu cât vrei să ai un loc sigur și organizat în care să-ți depozitezi perechile de încălțăminte.

Vezi mai multe modele de pantofare pe

Descoperă și alte idei ingenioase de amenajare a holului.

Camera copilului

Amenajarea camerei copilulu i poate fi o provocare, cu atât mai mult dacă vrei să îi pui la dispoziție un spațiu în care să se distreze pe cinste, dar și un loc sigur și practic.

Patul

În ceea ce privește patul pentru copii opțiunile sunt numeroase atât din punct de vedere al designului, cât și al funcționalității. Poți opta pentru un pat simplu sau, pentru doi copilași, alege două paturi suprapuse care vor salva din spațiu. Pentru a avea și mai mult loc de depozitare mergi pe varianta unui pat cu ladă, unde poți pune așternuturile, păturile sau jucăriile.

Alege patul perfect pentru micuțul tău din colecția Mobexpert.

Saltea

Calitatea somnului influențează toate aspectele vieții unui copil, de la starea de spirit la dezvoltarea sănătoasă și corectă a coloanei vertebrale. Alegerea unei saltele ergonomice, astfel încât cel mic să se bucure de toată susținerea întreaga noapte, este indispensabilă.

Găsește salteaua ideală pentru copii în colecția noastră.

Noptieră

Lângă pat pune și o noptieră care îi va permite celui mic să aibă aproape lampa de veghe, alături de alte obiecte necesare.

Alege noptiera potrivită pentru camera copilului de pe

Dulap

Spațiul pentru depozitare este crucial pentru o încăpere în care vrei ca fantezia și ordinea să meargă mână în mână. Un dulap bine compartimentat va garanta o garderobă organizată.

Descoperă întreaga noastră colecție de dulapuri pentru camera copiilor.

Birou și scaun

Copilul își petrece câteva ore bune la birou făcând temele sau jucându-se pe calculator. De aceea, alegerea unui birou spațios și a unui scaun ergonomic e o condiție esențială pentru o zonă de lucru eficientă. Dacă ai posibilitatea , poziționează biroul în apropierea unei ferestre, astfel încât cel mic să se bucure de cât mai multă lumină naturală. Altfel, optează pentru o lampă de birou cu design interesant care să-i stimuleze imaginația.

Un birou cu un scaun ergonomic este o investiție în sănătatea micuțului tău. Descoperă biroul și scaunul potrivit pentru camera copilului.

Covor

Micuțul tău obișnuiește să se joace pe jos? În cazul acesta, un covor ușor de curățat este foarte important. Un covor moale, în culori pastelate va aduce un plus de energie decorului și îi va asigura celui mic o suprafață călduroasă pe care să se poată juca în voie.

Vezi toate modelele de covoare pentru camera copiilor.

Descoperă mai multe idei de amenajare pentru camera copilului.

Terasă

Terasa este mai mult decât o extensie a casei tale, este oaza de liniște și relaxare unde îți încarci bateriile și te bucuri de aer liber. Pentru amenajarea terasei la casă trebuie să ai în vedere dimensiunea spațiului, scopul utilizării și sezonalitatea.

Masă și scaune

Pentru momentele când vrei să te bucuri de o masă în familie sau un grătar alături de prieteni, optează pentru o masă cu scaune confortabile.

Descoperă colecția noastră de mese și scaune pentru terasă.

Canapea

Canapeaua este alegerea perfectă pentru momentele în care vrei doar să stai, să citești o carte sau să te relaxezi după o zi plină sau în weekenduri. În lunile călduroase poți să-ți instalezi chiar și un hamac sau un leagăn care cu siguranță va deveni locul tău preferat de pe terasă.

Vezi mai multe modele de canapele pentru exterior.

Umbrelă

Dacă nu ai o terasă acoperită, o umbrelă chic este soluția evidentă. Pe lângă faptul că te va proteja de razele puternice ale soarelui, va proteja parțial și piesele de mobilier de ploaie și alte intemperii.

Descoperă tot ce trebuie să știi despre amenajarea unei terase la casă.

Dacă te bucuri de o curte mai spațioasă și vrei să o amenajezi după bunul plac, citește ghidul nostru pentru amenajarea curții și bucură-te de spațiul perfect, indiferent de anotimp.

Iluminarea casei, decorațiuni și accesorii

Importanta corpurilor de iluminat nu trebuie subestimată, acestea având atât rol funcțional cât și estetic. O iluminare reușită, fie că e vorba despre piese suspendate, aplicate pe perete, pe tavan sau înserate în obiectele de mobilier, va scoate în evidență anumite detalii de decor, va accentua culori și va crea un sentiment de căldură, confort și armonie.

Corpuri de iluminat

Pentru a defini și accentua un punct de interes folosește spoturi încastrate și aplice de perete. În bucătărie optează pentru mai multe plafoniere suspendate, iar pentru zona de dining o lustră deosebită va face minuni pentru design. Lumina unui lampadar va crea o ambianță caldă și relaxantă în living, iar dormitorul va avea o atmosferă magică și caldă cu ajutorul unei veioze așezată grațios pe noptieră.

Decorațiuni

Când vine vorba de decorațiuni folosește-ți creativitatea și imaginația. Poți opta pentru piese statement cum ar fi tablourile sau vazele cu un design deosebit, piese care îți reflectă pasiunile precum ramele foto pentru a etala cele mai frumoase amintiri surprinse cu aparatul, iar pentru pasionații de călători printre decorațiunile de perete ideale ar fi o hartă a lumii.

Alege accesorii mici, dar de efect precum suporturi de lumânare, sfeșnice sau alte obiecte decorative pentru living. Nu uita nici de elementele care îți asigură confortul – un covor colorat care să completeze designul unui living sau unul moale pus lângă pat, care să-ți răsfețe picioarele în fiecare dimineață.

Tapetul, transformă complet o încăpere. Acesta aduce un plus de culoare și ghidează privirea acolo unde vrei tu să fie. Astfel, îl poți folosi pentru a scoate în evidență anumite piese de mobilier sau decorațiuni ori poate fi chiar punctul de interes al camerei.

Pernele decorative și păturile au marele avantaj de a se distinge în orice decor, oferind o notă originală livingului. În plus se vor dovedi o achiziție perfectă pentru serile de povești cu prietenii sau momentele tale de relaxare.

Idei de design interior pentru casă în funcție de stil

Ținând cont de diversitatea lor, uneori este greu să faci alegerea potrivită pentru ca mobilierul și elementele alese să creeze un tot unitar. Iată care sunt elementele distinctive pentru fiecare stil și cum le poți pune în practică:

Casă în stil mediteranean

Stilul mediteranean este perfect pentru cei care își doresc o casă cu un vibe relaxat, prietenos care te îndeamnă la visare și, totodată, este un stil potrivit pentru casa de vacanță de la mare. Calitatea principală a stilului mediteranean este găsirea echilibrului între natură și designul de interior.

Influențele aduse din Spania, Grecia sau Italia sunt de neconfundat:

culori vibrante și cât mai aproape de cele din natură – albastru, verde, crem, roșu, maro, alb

amenajarea cu obiecte din lemn sau metal

piese de mobilier în culori deschise, care conferă o atmosferă plăcută și relaxantă

utilizarea oglinzilor în fiecare cameră, a accesoriilor de perete – tablouri, farfurii sau boluri decorative și elemente care să aducă acel aer mediteranean.

În livingul dintr-o casă în stil mediteranean nu trebuie să lipsească o canapea confortabilă cu multe perne, o masă de cafea sau un cufăr și o comodă din lemn în nuanțe deschise, cu aspect ușor învechit. În dormitor optează pentru un pat din fier forjat cu baldachin sau un pat mare cu tăblie din lemn, iar pentru ferestre perdele albe sau în nuanțe deschise.

Idei de amenajări interioare pentru case moderne

Pentru amenajările interioare ale caselor moderne trebuie să ai în vedere un mobilier în linii simple, forme clare și elementele de decor relativ puține. Culorile care domină interiorul sunt în mare parte tonuri neutre precum alb, gri, bej sau negru.

Mobilierul are un rol funcțional și estetic în același timp, cu piese care creează impresia de spațiu mai mare sau care înalță optic tavanul. Nu aglomera încăperile, iar dacă vrei să incluzi decorațiuni, alege unele simple cu foarte puține elemente decorative.

Pentru living optează pentru o canapea confortabilă dar practică într-o singură culoare. Pentru dormitor alege noptiere încăpătoare și un pat solid cu picioare. O bucătărie modernă este definită de mobilier cu linii bine definite, accente metalice și corpuri de iluminat arhitecturale sau geometrice.

Casă în stil clasic american

Sofisticat, modern, îndrăzneț, neobișnuit. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine stilul american de design interior. Așa cum am putut vedea în diverse filme sau seriale americane, are la bază mobila clasică, de cele mai multe ori în culori neutre.

O casă în stil american se remarcă prin livinguri mari, spațioase, împărțite pe zone de activități: zone de relaxare cu canapele de piele sau canapele cu multe perne colorate, zona de dining cu o masă mare din lemn și scaune tapițate; zona de bar unde se întâmplă toată distracția și biblioteca, unde se regăsesc adesea elemente decorative inspirate din stilul vintage. De obicei, livingul este dotat și cu un șemineu care creează acea atmosferă confortabilă, intimă și romantică.

Piesele de mobilier sunt de dimensiuni mari, iar designul este un mix de stil clasic cu modern. Culorile folosite sunt cele neutre însă se pot folosi anumite accente de culoare pentru a da un plus de dinamism încăperilor.

Amenajarea în stil rustic

Stilului rustic amintește de natură, de copilărie și este, totodată, un stil potrivit pentru amenajarea casei de la țară. Totodată, definit de căldură și farmec o casă rustică e ca o evadare într-o cabană de vacanță la munte unde timpul parcă se oprește în loc.

Principalul material folosit este lemnul, însoțit de elemente din piatră sau fier forjat, iar culorile folosite sunt cele naturale și calde precum alb, maro, bej sau gri deschis. Oferă un aer deosebit încăperilor prin mici pete de culoare cum ar fi fețele de masă vesele, vazele cu flori, draperiile și perdelele cu imprimeuri etnice colorate și coșulețele împletite.

În camere optează pentru pături cu motive tradiționale și perne decorative din imitație de blană. Alege covoare care par țesute manual, piese de mobilier care nu au forme drepte și obiecte ceramice artizanale.

Află mai multe despre costurile pentru reamenajarea apartamentului.

Amenajează-ți casa cu mobilier de calitate fabricat în România

Noi, la Mobexpert, credem că o casă perfectă începe cu un mobilier făcut la cele mai înalte standarde, modern, care îmbină armonios latura practică cu cea estetică. Cea mai eficientă metodă prin care ne asigurăm că îți punem întotdeauna la dispoziție cele mai bune produse este să le producem chiar noi. Astfel obținem calitatea și prețurile optime pentru tine.

Te-ai mutat recent în casă nouă și ești pus față-n față cu provocarea de a-ți amenaja locuința? Sau poate ai nevoie de o schimbare și reamenajarea casei pare un punct bun de plecare? Citește ghidul nostru pentru a estima care ar fi costurile unui proiect de (re)amenajare pentru casa ta.

În plus, am creat primul planificator de buget cu prețuri concrete care te va ajuta să-ți planifici mai bine resursele financiare și care îți oferă o listă de piese de mobilier recomandate care se pliază pe preferințele, nevoile și buzunarul tău.


About author



Leave a Reply